Mina ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor samt efter just din hudtyp. Jag som hudterapeut väljer efter noggrann hudanalys ut rätt produkter som passar just för dig. Du får även tips och vägledning för fortsatt hemvård.

Ab EXPRESS

En vårdande AHA-behandling där ditt ansikte rengörs och peelas med den patenterade AHA-syran från Exuviance. Därefter påläggs en vårdande dagkräm och ögonkräm efter din hudtyp. En kick för huden som passar dig som vill unna dig lite lyx under lunchen eller gå på kur.
( 40 min ) 460 kr ( kur / 6 ggr ) 2 300 kr

Om du önskar lägga till en specialmask i din behandling förlängs behandlingstiden med 10 minuter. Kostnad för detta, 100 kr.

Ab classic

Rengörande och stimulerande AHA-behandling som återfuktar och skyddar huden.
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.
Rengöring, AHA-peeling, portömning, brynplockning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation. 
( 90 min ) 800 kr

Ab relax

En avkopplande AHA-behandling som för dig bort från den stressiga vardagen.
Rengöring, akupressur, ansiktsmassage. Därefter påläggs den omtalade fuktrika och åtstramande guldmasken. En mycket omtyckt behandling där hudens fuktdepåer maximeras och du känner och ser direkt en tydlig skillnad. ( 60 min ) 670 kr

Ab deep clean


Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hud.
En djuprensande och djupverkande AHA-behandling med en grundlig portömning. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter.
Denna behandling kan även utföras som ryggbehandling.

Rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation. ( 80 min ) 800 kr

Ab de luxe

En lyxig avslappnande AHA-behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga ”guldmasken” som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar.

Rengöring, frans- och brynfärgning samt formning av bryn, booster/peeling AHA/PHA, portömning, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, guldmask, dagkräm och vårdande foundation. ( 100 min ) 1 070 kr

EXUVIANCE - ÖGONBEHANDLING
Stärkande ögonmask med fukt och antioxidanter. Rengöring, ögonmask, massage, avslutande dag och ögonkräm.

( 30 min ) 250 kr

HUDANALYS
Kostnad 200 kr, vid köp av produkt i samband med hudanalys är hudanalysen kostnadsfri.

TILLVAL I ANSIKTSBEHANDLINGAR

EXUVIANCE BOOSTER PADS
Då du önskar den maximala effekten av en peelingbehandling kan du kombinera Exuviance Booster Pads med Exuviance peel 20% eller peel 30%. Du kan välja mellan två olika Booster Pads.

- Mot rynkor ( antioxidant peel booster )
- Mot akne, akneärr och pigmenteringsproblem, ( clarifying booster )
170 kr

ÖGONMASK - med fukt och antioxidanter.
150 kr

GULDMASK - åtstramande och fuktrik.
En fuktbomb för en fuktfattig hud.
150 kr